Terdege

terdege

Terdege is een christelijk familiemagazine

“Terdege” is de naam van het familietijdschrift van Erdee Media Groep, dat in 1983 voor het eerst verscheen. Het heeft dezelfde missie en doelgroep als het Reformatorisch Dagblad, maar vult de dagelijkse nieuwsvoorziening aan met een grote variatie aan achtergrondartikelen. Het familieblad schenkt -uiteraard- veel aandacht aan onderwerpen rond het gezin, zoals opvoeding.

De formule

Het blad is origineel en inlevend en zorgt voor verbinding in de gereformeerde gezindte. De redactie biedt bezinning en verantwoorde ontspanning op een verrassende en originele manier. Ze staat in nauw contact met de doelgroep en heeft aandacht voor persoonlijke interesses. Een belangrijk doel van het blad is op een eigentijdse manier duidelijk maken wat het christelijk geloof in het hier en nu betekent. De slogan is niet voor niets: “Voor kleur en inhoud in het dagelijkse leven”.

Bereik

Terdege is binnen Erdee Media Groep een belangrijk instrument voor community building. Om de interactie met de doelgroep nog meer te bevorderen is het tijdschrift ook op internet, Facebook, Instagram en YouTube te vinden. Het familieblad heeft een oplage van zo’n 25.000 en een bereik van 200.000.

De stijl van Terdege is fris en puur vol eerlijke interviews, inhoudsvolle artikelen en boeiende columns.

Adverteren

Adverteren bij Erdee Media Groep. Print, digitaal, evenement of crossmediaal.

Abonneer op Terdege

Probeer de Terdege uit voor waardevolle momenten van ontspanning en verdieping.

5c091f728aad60136c105f97_TerdegeZomerfair2019-share

Aftermovie Terdege Zomerfair 2019

Door de coronacrisis kon de Terdege Zomerfair vorig jaar helaas niet doorgaan. We hopen na de crisis dit heerlijke evenement weer te organiseren.