Erdee

Business

Wij adviseren onze relaties in de zakelijke markt over de online, offline én crossmediale advertentiemogelijkheden binnen de producten van EMG.

Wij zijn Erdee Business, verbindend, versterkend en verkennend

013 - Margaretha

Wij zijn Erdee Business

Wij verbinden ons met onze klanten, tonen betrokkenheid en willen een gids zijn bij de keuze voor de beste mediamix binnen EMG.

Onze producten

Bereik een unieke doelgroep met de producten van de Erdee Media Groep. Ontdek het ruime aanbod van onze print-media, websites en andere online-kanalen!

Tarieven

Contact

EMG Studio

Erdee Business

in het kort

Wij zijn Erdee business, onderdeel van de Erdee Media Groep (EMG). Wij adviseren onze relaties in de zakelijke markt over de online, offline én crossmediale advertentiemogelijkheden binnen de producten van EMG. We werken vanuit de merkwaarden van de hele Erdee Media Groep: wij verbinden ons met onze klanten, tonen betrokkenheid en willen een gids zijn bij de keuze voor de beste mediamix binnen EMG. We versterken deze relaties door een regelmatig contact, hetzij fysiek door het buitendienst team, hetzij online via ons binnendienst team en de eigen social mediakanalen. Daarnaast verkennen wij (samen met de klant) de zakelijke markt, door onze diensten aan te bieden aan doelgroepen in de volle breedte van onze christelijke, reformatorische scope én daarbuiten.

Print

Het Reformatorisch Dagblad (RD) verschijnt als middagkrant van maandag tot en met zaterdag en wordt gemiddeld dagelijks door ca. 175.000 lezers gelezen.

Op zaterdag verschijnt bij de krant het RDMagazine met wekelijks gemiddeld 200.000 lezers.

Het magazine In de regio is een regionale special met wisselende thema’s die 8 keer per jaar verschijnt op vrijdag bij de krant.

Terdege is het christelijk familiemagazine dat iedere twee weken verschijnt. Terdege heeft een trouwe lezersgroep van gemiddeld 194.000 lezers per editie. Bij de Terdege verschijnt ook het kinderblad Kits voor kinderen in de basisschoolleeftijd.


Online

Ook online timmeren we behoorlijk aan de weg. RD.nl verheugt zich al enige tijd op ruim 528.000 unieke bezoekers per maand. En halverwege 2022 lanceerden we de vernieuwde RD-app, waarvann we intussen 75.000 downloads mochten noteren.

Verder bestaat ons portfolio uit kerktijden.nl, digibron.nl, terdege.nl, rdvacature.nl  en CNE.news.

Dit is het

Erdee Effect

voor Van Ommeren

Klant aan het woord

'Het effect van de jarenlange advertentiecampagnes is groot. We hebben soms bijna meer klanten en opdrachten dan we aankunnen.'

Reijer van Ommeren | Directeur
Lees de hele casus op pagina 25 van de Erdee Effect
Lees de Erdee Effect

Bereik uw doelgroep

met onze producten

Reformatorisch Dagblad (RD)

Het Reformatorisch Dagblad (RD) verschijnt als middagkrant van maandag tot en met zaterdag en wordt gemiddeld dagelijks door ca. 170.000 lezers gelezen. Het RD biedt betrouwbare informatie, achtergronden en duiding bij het nieuws.

RDMagazine

Op zaterdag verschijnt bij de krant het RDMagazine met wekelijks gemiddeld 200.000 lezers. RDMagazine is de zaterdagbijlage bij de krant met interviews, achtergrondartikelen, boekennieuws, columns en meer. Tien keer per jaar verschijnt het RDMagazine met thema’s passend bij de tijd van het jaar of die onze lezers na aan het hart liggen, zoals onderwijs, zorg, goede doelen etc.

In de regio

Het magazine In de regio is een regionale special met wisselende thema’s die 8 keer per jaar verschijnt op vrijdag bij de krant. In de regio verschijnt in twee regio’s, midden Nederland en zuidwest Nederland met regionieuws en presentaties van bedrijven in de regio. Ieder nummer van In de regio heeft een eigen thema (bijv. Business & Arbeidsmarkt of Wonen & Leven) zodat uw bedrijf in precies het juiste Umfeld zichtbaar is.

Bereik meer met onze websites

Door zichtbaar te zijn op onze websites, genereer je een enorm bereik. Alleen rd.nl is al goed voor meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand! Complementeer de doelgroep naar wens met de andere websites.

rd.nlrdvacature.nl | terdege.nl | digibron.nl | kerktijden.nl | cne.news

EMG-acquisitie-video-advertentiemogelijkheden
Terdege & Terdege Live

Terdege is het christelijk familiemagazine dat iedere twee weken verschijnt. Terdege heeft een trouwe lezersgroep van gemiddeld 195.000 lezers per editie. Bij de Terdege verschijnt ook het kinderblad Kits voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bekijk ook eens de advertentiemogelijkheden in de regelmatig terugkerende Livestreams (Terdege Live).

Video

Met een bedrijfsfilm breng je je bedrijf/onderneming op een unieke manier onder de aandacht. Je vertelt wat je doet en waarom je daar goed in bent, in woord én beeld: zo’n verhaal komt echt binnen! Erdee Media Groep helpt je met het monteren van een professionele bedrijfsfilm met impact. Vertel je eigen verhaal met aansprekende teksten en beeld.

EMG Studio

EMG Studio biedt organisaties en bedrijven de mogelijkheid om vanuit een professionele, hoogwaardige studio video- en audio-opnames te verzorgen. De studio is geschikt voor onder meer het uitzenden van livestreams en webinars, voor de opname van talkshows en studiogesprekken en voor de productie van podcasts.

Tarieven

Contact

EMG Studio

Contact

Interesse? Neem contact met ons op!

Tariefkaarten

Download hier de actuele tariefkaarten

Uw gegevens

Contact

Over ons

Producten

EMG Studio