De Banier

DeBanier-website-merkpagina-2600x536

Een vertrouwde naam

Tachtig jaar lang was De Banier een zelfstandige uitgeverij, tot de Erdee Media Groep op 1 januari 2008 de boekentak overnam. De vertrouwde naam en het fonds bleven bestaan, maar natuurlijk wordt het aanbod sinds de overname met nieuwe uitgaven aangevuld.

De Banier wil betrouwbaar zijn en inspireren, diepgang én ontspanning bieden, kennis delen en gidsend zijn.

Karakter

De Banier wil betrouwbaar zijn en inspireren, diepgang én ontspanning bieden, kennis delen en gidsend zijn. Ze biedt een breed scala aan boeken voor alle leeftijden binnen de gereformeerde gezindte. Het aanbod is verantwoord, betrouwbaar en divers. Het varieert van klassiek tot eigentijds, van bestsellers tot titels waar je niet direct aan denkt.

De Banier gaat voor een crossmediale aanpak, waarbij andere kanalen de verkoop van boeken ondersteunen. De ontwikkeling van afgeleide producten, zoals luisterboeken en e-books, heeft een hoge vlucht genomen.

Divers aanbod

U kunt bij ons terecht voor een boek voor Bijbelstudie, een dagboek voor uw stille tijd, boeken op het terrein van geloofstoerusting of van pastorale vragen. Wilt u iets lezen over huwelijk en gezinsvorming, over ethische thema’s of over opvoedingsvragen? U vindt het in de categorie Christelijk leven.

Voor christelijke wetenschappers zijn er de uitgaven uit de imprint Labarum Academic.

Kinderboeken en fictie

De Banier heeft een uitgebreid aanbod van verantwoorde kinderboeken, die kinderen uitnodigen tot het lezen. Van prentenboeken voor de allerkleinsten tot een spannend boek voor 12-plussers. Maar ook uitgaven op het terrein van kind en Bijbel zijn bij ons te vinden. En wilt u ter ontspanning een verantwoord verhaal? Bekijk dan onze rubriek Fictie.

De Banier verrijkt je denken met een aanbod dat varieert van klassiek tot eigentijds, van bestsellers tot titels waar je niet direct aan denkt.

Bezoek debanier.nl

Ontdek alle uitgaven van de uitgeverij en struin door de vele boeken die uitgeverij De Banier de afgelopen jaren heeft uitgegeven.

Manuscript insturen

Mocht u een manuscript of idee hebben dat aansluit bij het karakter van onze uitgeverij, aarzel dan niet om het ter beoordeling toe te sturen.

Vul hier uw eigen inhoud in.