Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Erdee Distributie

Wilt u uw blad kwalitatief en snel verspreid hebben? Dat kan met Erdee Distributie! Waarom zou u dat overwegen? Er zijn twee grote voordelen: de lage kosten én de betrouwbare verspreiding door bezorgers uit de doelgroep. Een bijkomend voordeel is de snelheid: u levert het dinsdag aan en op donderdag valt uw blad al bij de lezers op de mat. De voordelen samengevat:
-  Besparen op portokosten
-  Korte doorlooptijd
-  Kwaliteit van verzending

Kies ook voor Erdee Distributie!


Slechts enkele criteria zijn van belang:
-  Uw blad heeft een minimale oplage van 500 stuks
-  De identiteit van het blad past bij die van EMG
-  Uw blad verschijnt minimaal 3 keer per jaar

Neem voor meer informatie contact op met:
Dhr. M.H.P. Roos
055-5390474
mroos@erdee.nl

De start
De logistieke afdeling van Erdee Media Groep bezorgde tot 2013 alleen de eigen bladen, zoals het RD en Terdege. Vanwege de stijgende prijzen bij de diverse postaanbieders zijn zij in 2013 samen gaan werken met Verloop Drukkerij uit Alblasserdam. Erdee Media Groep bracht een logistieke organisatie en een prima bezorgapparaat in, Verloop Drukkerij kennis en kunde op het gebied van afwerken en verzendklaar maken van periodieken. Op 1 september 2013 was het nieuwe merk, Erdee Distributie, een feit!

Besparen
In een periode waarin de postmarkt volop in beweging is, zorgt Erdee Distributie voor een betrouwbare verzending en scherpe portotarieven. Verloop drukkerij selecteert per adres de juiste bladen en voegt deze samen in een geseald pakketje, dat de EMG-bezorgers vervolgens bij de abonnees afleveren. Door samen te sealen worden alle afzonderlijke sealfolies bespaard. Zo levert Erdee Distributie een bijdrage aan het verminderen van de milieubelasting! Inmiddels hebben ruim 25 deelnemers (titels/uitgevers/periodieken) de weg naar Erdee Distributie gevonden. Zo worden er jaarlijks al meer dan 3.000.000 periodieken verspreid door Erdee Distributie.