Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Familieblad bij uitstek

In 1983 is vanuit het Reformatorisch Dagblad het familietijdschrift Terdege ontstaan. De exploitatie van Terdege is één van de hoofdactiviteiten van Erdee Media Groep. Het blad heeft dezelfde doelstellingen en doelgroep als het Reformatorisch Dagblad, maar wil als familietijdschrift een aanvulling bieden op de dagelijkse nieuwsvoorziening met een grote variatie aan verantwoorde lectuur, gericht op bezinning en ontspanning.

De formule die Terdege hanteert biedt uitstekende mogelijkheden om een groot lezerspubliek te bereiken. Als familieblad wordt er uiteraard ruim aandacht gegeven aan onderwerpen rond het gezin, zo verschijnt er in elke nummer een apart themakatern over bijvoorbeeld opvoeding of over interessegebieden van vrouwen. Binnen Erdee Media Groep wordt Terdege gezien als een belangrijk instrument voor 'community building'. Daarom is er naast het papieren tijdschrift ook een website en een facebook-pagina voor interactiviteit.

Oplage en bereik

Terdege heeft zich een duidelijke plaats weten te verwerven binnen de gereformeerde gezindte met een oplage van circa 24.000 en een bereik van 199.000 adressen. Het kwalitatief mooie tijdschrift wordt lang bewaard om later nog eens door te lezen. De combinatie van papier en internet zorgt voor een nog groter bereik.

Abonneevoordeel

Terdege biedt abonnees regelmatig leuke voordeelaanbiedingen. Zoals korting op toegangskaarten voor diverse musea, concerten, dierentuinen en speeltuinen.Ook worden er speciale abonneedagen, workshops, korting op hotelovernachtingen en vakanties aangeboden.www.terdege.nl/abonneevoordeel