Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

RD.nl

RD.nl

 

Iedere maand wordt RD.nl gemiddeld 294.000 keer bezocht (maandgemiddelde DDMM juli t/m september 2014).  Ruim de helft van de bezoekers is man. Personen in de leeftijdsklasse van 35 tot 49 jaar bezoeken vaker dan gemiddeld RD.nl. De opleiding van de bezoekers van RD.nl komt overeen met het Nederlands gemiddelde.

Huishoudgrootte

De huishoudgrootte van de bezoekers is groter dan gemiddeld. Bijna 25 procent van de bezoekers komt uit een huishouden van groter dan 4 personen. In Nederland is 11 procent van de huishoudens groter dan 4 personen.

Mediagebruik

Bezoekers van RD.nl maken minder dan gemiddeld gebruik van andere media. Men kijkt relatief weinig televisie en luistert ook weinig naar de radio. De bezoekers van RD.nl zijn besteden aan media minder tijd dan de gemiddelde Nederlander.

Advies

Onze media-adviseurs zijn graag bereid u een gericht advies te geven, of samen met u een mediaplan opstellen om uw doelstellingen te realiseren. Laat u terug bellen door een van onze media-adviseurs, of neem telefonisch contact op (055 – 53 90 499) met de advertentieafdeling voor het maken van een afspraak.