Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Werken bij Erdee Media Groep

Erdee Media Groep is een dynamisch bedrijf met medewerkers die op bewogen en betrokken wijze dagelijks bezig zijn met het maken van kwaliteitsproducten en het ontwikkelen van nieuwe dingen. Daarbij is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Geen dag, geen mens is immers hetzelfde.

Binnen ons bedrijf ontstaan regelmatig interessante vacatures. Wilt u weten welke vacatures er op dit moment zijn? Klik dan in het linker menu op Vacatures.

Ook uw open sollicitatie wordt op prijs gesteld. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling P&O via telefoonnummer 055-5390476 of mail naar p&o@erdee.nl.

Uw sollicitatie zal vanzelfsprekend met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld. 


 

Vacatures   

 

Medewerker klantcontact en logistiek

Word jij blij van klantcontact? Ben jij een echte teamplayer en kun je snel schakelen? Denk jij in mogelijkheden? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Webontwikkelaar

Werk je graag aan afwisselende producten die een brede doelgroep bereiken? Met behulp van de modernste technieken? En in een functie waarin je de ruimte krijgt om dingen voor elkaar krijgen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Stagiair commercieel

Ben jij commercieel ingesteld? En daarnaast administratief sterk? Deins je niet terug voor een turbulente werkomgeving? En wil je veel leren? Wij hebben een afwisselende stageplek. Iets voor jou? Solliciteer dan op deze functie.

Stagiair ICT

Ben je op zoek naar een stageplek? En lijkt je het uitvoeren hiervan op onze ICT-afdeling leuk? Vind je het interessant om je bezig te houden met datamanagement? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.