Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Werken bij Erdee Media Groep

Erdee Media Groep is een eigentijds mediabedrijf met een duidelijke missie. Via diverse kanalen bieden we, vanuit Bijbelse principes, een origineel, inspirerend, helder en hoopgevend geluid. We doen ons werk met overtuiging. Daarbij is ontplooiing van de medewerkers een belangrijk speerpunt. Geen dag, geen mens is immers hetzelfde.

Binnen ons bedrijf ontstaan regelmatig interessante vacatures. Wil je weten welke vacatures er op dit moment zijn? Klik dan in het linker menu op Vacatures.

Ook een open sollicitatie wordt op prijs gesteld. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O via telefoonnummer 055-5390476 of mail naar p&o@erdee.nl.

Jouw sollicitatie zal vanzelfsprekend met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld. 

Vacatures

Redacteur Kerk

Vind jij het boeiend om je diepgaand bezig te houden met vragen van kerkelijke en levensbeschouwelijke aard? En ervaar je het als een uitdaging daar ook over te schrijven? Solliciteer dan op deze functie

Redacteur Weekend

Houd jij van verhalen die verstopt zitten achter het nieuws? En vind je het leuk om -behalve zelf zulke artikelen te schrijven- andere vakmensen zoals journalisten, vormgevers, fotografen en videomakers aan te sturen? Solliciteer  dan op deze functie

Online marketeer

Ben je in staat om de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal te communiceren? En wil je dit doen voor een organisatie met een mooie missie? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Informatiemanager

Wordt jij blij van de combinatie strategie, innovatie en informatietechnologie? En kijk je ernaar uit om collega’s te inspireren om digitale innovaties & klantdata toe te passen in producten en diensten? Solliciteer dan op deze functie.

Business analisten

Ben jij die bruggenbouwer die wij nodig hebben om de verbinding te maken tussen de klanten, producten en processen en de beschikbare technologie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Redacteur Webredacteur

Zit je graag bovenop het nieuws? En hou je van de snelheid en dynamiek van online nieuws? Solliciteer dan naar deze baan!

Media-adviseur binnendienst

Denk jij in kansen? Ben jij iemand die wil doorgroeien en zich verder wil ontwikkelen in deze mediabranche? Ben jij een schoolverlater die zijn mannetje wel kan staan? Kijk dan of deze functie bij jou past.

Administratief-commercieel medewerker

Ga jij graag de uitdaging aan? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Webontwikkelaar

Ben je dol op de nieuwste technieken, digitale innovaties en het bouwen en onderhouden van websites? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

ICT-specialist

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan hebben we een leuke baan voor jou!

Commissarissen

In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn van twee leden zoekt de Raad van Commissarissen twee nieuwe commissarissen. Klik hier voor het functieprofiel.

Eindredacteur video-audio

Weet je hoe je journalistieke video- en audioproducties aanpakt? En wat je op dit punt kunt toevoegen bij het RD? Solliciteer dan op deze functie.

Stagiair ICT

Ben je op zoek naar een stageplek? En lijkt je het uitvoeren hiervan op onze ICT-afdeling leuk? Vind je het interessant om je bezig te houden met datamanagement? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.