Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed


Ben jij administratief sterk? Deins je niet terug voor een turbulente werkomgeving? En wil je veel leren? Wij hebben een afwisselende stageplek. Iets voor jou?


 

  

Wij zijn op zoek naar een

 

Stagiair Officemanagement

Je werk

Wil jij een bijdrage leveren aan de Terdege Zomerfair? De Terdege Zomerfair wordt georganiseerd door het familieblad Terdege, onderdeel van de Erdee Media Groep. De Zomerfair vindt elke zomer in augustus plaats in Barneveld. Dit vraagt veel voorbereidingen waar je als stagiair een ondersteunende rol in kunt hebben. Je hebt contacten met standhouders. Draagt zorg voor informatiemateriaal. Legt gemaakte afspraken administratief vast. Vragen moeten worden beantwoord en nog veel meer bijkomende activiteiten.  

 

De organisatie

Erdee Media Groep is een reformatorisch mediabedrijf in Apeldoorn. Wij bieden verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen. Bij Erdee Media Groep werken een kleine 200 medewerkers. Ongeveer 80 collega’s hiervan werken op de redactie.

Overige functies zijn:

- Ondersteunend (ICT, facilitaire dienst, P&O)

- Commercieel (acquisitie, werving, evenementen)

- Administratief (advertentieafdeling, abonneeservice, financiën, secretaresses)

 

Je profiel

Je volgt op dit moment een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 in de richting Officemanagement of vergelijkbare richting. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken in een team. Je houdt van uitdaging en vindt het leuk om met vernieuwende ideeën te komen. Je hebt een reformatorische levensovertuiging.

 

Wij bieden

• Een stagevergoeding van bruto € 300,- per maand bij een fulltime stage.

• Een afwisselende en uitdagende stageplek bij een organisatie met een missie.

• Begeleiding van een ervaren collega.

• Een bijzondere ervaring om als collega/stagiair mee te werken aan het slagen van dit bruisende evenement.

• Aansluitend vakantiewerk behoort tot de mogelijkheden.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze stageplek kan je contact opnemen met Nick Drost. Dit kan telefonisch, via 055-5390292, of per mail, via ndrost@erdee.nl. Stuur je motivatie met cv naar sollicitatie@erdee.nl.