Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Vacatures

Medewerker logistiek en klantcontact

Word jij blij van persoonlijke contacten? Ben jij een echte teamplayer en kun je snel schakelen? Denk jij in mogelijkheden? Kijk dan snel verder naar deze functie!

Administratief-commercieel medewerker

Ga jij graag de uitdaging aan? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Webontwikkelaar

Ben je dol op de nieuwste technieken, digitale innovaties en het bouwen en onderhouden van websites? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

ICT-specialist

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Commissarissen

In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn van twee leden zoekt de Raad van Commissarissen twee nieuwe commissarissen. Klik hier voor het functieprofiel.

Eindredacteur video-audio

Weet je hoe je journalistieke video- en audioproducties aanpakt? En wat je op dit punt kunt toevoegen bij het RD? Solliciteer dan odeze functie.