Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Vacatures

Online marketeer 

Ben je in staat om de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal te communiceren? En wil je dit doen voor een organisatie met een mooie missie? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Informatiemanager 

Word jij blij van de combinatie strategie, innovatie en informatietechnologie? En kijk je ernaar uit om collega’s te inspireren om digitale innovaties & klantdata toe te passen in producten en diensten? Solliciteer dan naar deze baan.

Business analisten

Ben jij die bruggenbouwer die wij nodig hebben om de verbinding te maken tussen de klanten, producten en processen en de beschikbare technologie? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou.

Webredacteur 

Zit je graag bovenop het nieuws? En hou je van de snelheid en dynamiek van online nieuws? Solliciteer dan op deze functie.

Redacteur Buitenland

Op de redactie Buitenland komt ruimte voor een nieuwe redacteur. Volg jij het buitenlandse nieuws met meer dan gewone belangstelling? En ervaar je het als een uitdaging daar ook over te schrijven? Solliciteer dan op deze vacature.

Redacteur Economie

Heb je een goede neus voor economisch en financieel nieuws? Houd je ervan om je nek uit te steken en op zoek te gaan naar de achtergronden van het nieuws? En vind je het interessant om je in moeilijke kwesties te verdiepen en erover te schrijven? Solliciteer dan op deze functie.

Media-adviseur binnendienst 

Denk jij in kansen? Ben jij iemand die wil doorgroeien en zich verder wil ontwikkelen in deze mediabranche? Ben jij een schoolverlater die zijn mannetje wel kan staan? Kijk dan of deze functie bij jou past.

Administratief-commercieel medewerker

Ga jij graag de uitdaging aan? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Webontwikkelaar

Ben je dol op de nieuwste technieken, digitale innovaties en het bouwen en onderhouden van websites? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

ICT-specialist

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ICT? Vind je migratie- en implementatieprojecten een uitdaging en gaat je hart sneller kloppen van het oplossen van complexe vraagstukken? Houd je van veel afwisseling in je werk? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Commissarissen

In verband met het bereiken van de maximale zittingstermijn van twee leden zoekt de Raad van Commissarissen twee nieuwe commissarissen. Klik hier voor het functieprofiel.

Eindredacteur video-audio

Weet je hoe je journalistieke video- en audioproducties aanpakt? En wat je op dit punt kunt toevoegen bij het RD? Solliciteer dan odeze functie.