Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Vacatures


Online marketeer 

Weet jij waar online de kansen liggen? En schrik je niet van termen als SEO, propositie en customer journey. Dan hebben we een interessante functie voor jou.


Administratief-commercieel medewerker

Ga jij graag de uitdaging aan? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Redacteur onlinemedia

Ken jij de wereld van onlinemedia van binnen en van buiten? En heb je journalistiek talent? Solliciteer dan op deze functie.

Eindredacteur video-audio

Weet je hoe je journalistieke video- en audioproducties aanpakt? En wat je op dit punt kunt toevoegen bij het RD? Solliciteer dan op deze functie.

Redacteur politiek en economie

Vind je politiek en economisch nieuws boeiend? Verdiep je je graag in wat er aan het Binnenhof gebeurt én lijkt het je interessant om hierover te schrijven? We hebben een vacature vanuit onze werklocatie in Den Haag.

Redacteur jongeren

Heb jij interesse in wat jongeren beweegt? En heb je journalistiek talent? Dan hebben we een interessante vacature voor jou.


Webontwikkelaar

Werk je graag aan afwisselende producten die een brede doelgroep bereiken? Met behulp van de modernste technieken? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!