Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Vacatures


Redacteur Kerk (1,0 fte)

Op de redactie kerk, cultuur en opinie (KCO) is een vacature voor de functie van kerk-redacteur. Vind jij het boeiend om je diepgaand bezig te houden met vragen van kerkelijke en levensbeschouwelijke aard? En ervaar je het als een uitdaging daar ook over te schrijven? Solliciteer dan op deze vacature!

Redacteur onderwijs (1,0 fte)

Ben je nieuwsgierig naar nieuws over het onderwijs? Wil je je hierin graag verder verdiepen? En heb je een pakkende schrijfstijl? Solliciteer dan op deze functie.

 

Lead developer (1,0 fte)

Werk je graag aan afwisselende producten die een brede doelgroep bereiken? Met behulp van de modernste technieken? En in een functie waarin je de ruimte krijgt om dingen voor elkaar te krijgen? Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou! 


Administratief-commercieel medewerker (24-32 uur per week)

Ga jij graag de uitdaging aan? Schrik jij niet terug van het werken met deadlines? Ben jij een echte teamplayer en kan je snel schakelen? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Stagiair commercieel

Ben jij commercieel ingesteld? En daarnaast administratief sterk? Deins je niet terug voor een turbulente werkomgeving? En wil je veel leren? Wij hebben een afwisselende stageplek. Iets voor jou? Solliciteer dan op deze functie.

Stagiair ICT

Ben je op zoek naar een stageplek? En lijkt je het uitvoeren hiervan op onze ICT-afdeling leuk? Vind je het interessant om je bezig te houden met datamanagement? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.