Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Stagemogelijkheden

Erdee Media Groep is een door ECABO erkend leerbedrijf voor de MBO-richtingen bedrijfsadministratief, commercieel,
ICT en secretarieel. Daarnaast bieden wij geregeld mogelijkheden tot stagevervulling aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten die een universitaire of HBO-opleiding volgen.

Iedere stagiair ontvangt een stageovereenkomst. In deze overeenkomst worden de verplichtingen, afspraken en rechten beschreven. Afhankelijk van de duur, omvang en aard van de stage wordt bepaald of de stagiair een stage- en/of reiskostenvergoeding zal ontvangen.


Op dit moment hebben wij twee openstaande vacatures voor stage of afstuderen:

 

Stagiair commercieel

Ben jij commercieel ingesteld? En daarnaast administratief sterk? Deins je niet terug voor een turbulente werkomgeving? En wil je veel leren? Wij hebben een afwisselende stageplek. Iets voor jou? Solliciteer dan op deze functie.


Stagiair ICT

Ben je op zoek naar een stageplek? En lijkt je het uitvoeren hiervan op onze ICT-afdeling leuk? Vind je het interessant om je bezig te houden met datamanagement? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.


Buiten deze vacatures hebben wij ook regelmatig mogelijkheden voor stage of afstuderen. Bekijk hieronder de vlog van een enthousiaste stagiair. 

 

 

 

Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij Erdee Media Groep, vul dan onderstaand stageaanvraagformulier in. Het is ook mogelijk je brief met cv te mailen naar p&o@erdee.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.