Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed
Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep

Gezinsbeurs Wegwijs

De allereerste editie van Wegwijs in 1984 duurde drie dagen. Deze en alle volgende edities werden tot 2013 georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Sinds 2014 wordt Wegwijs  georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Wegwijs, die inmiddels vijf dagen duurt, wordt bezocht door gemiddeld 35.000 bezoekers.

Eén keer per anderhalf jaar trekken de bezoekers naar Wegwijs voor een gezellige dag uit. De ene editie wordt gehouden in de voorjaarsvakantie, de volgende (anderhalf jaar later) in de herfstvakantie. Vaste activiteiten zijn ondermeer het muziekprogramma, lezingen, videopresentaties en workshops. Bezoekers waarderen deze activiteiten als een goede aanvulling op het geheel van de beurs. Tijdens iedere beurseditie staan één of meer grote thema’s centraal.

Dat Wegwijs een gezellige én afwisselende beurs is, blijkt ook wel uit de deelnemende standhouders: zeer gevarieerd en van groot tot klein! De Wegwijsformule voldoet voor velen ruimschoots aan de verwachtingen. Al jaren trekt Wegwijs een grote groep (vaste) bezoekers en standhouders.

www.wegwijs.nu