Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Crossmediaal adverteren

Informatie over crossmediaal adverteren

Waarom is het verstandig om crossmediaal te adverteren?

Ieder mediakanaal heeft zijn eigen eigenschappen.

Een lange tekst in een banner past niet, maar kan prima in een advertentie in print. Adresgegevens verzamelen kan zowel via een printadvertentie (met bon), maar online is waarschijnlijk handiger. Wilt u snel uw boodschap met een grote groep delen, dan is de krant het snelst. Zo zijn er tal van eigenschappen te noemen, waarvan u als adverteerder, afhankelijk van uw wensen kunt profiteren als u crossmediaal adverteert bij Erdee Media Groep. U kunt uw boodschap op verschillende media presenteren aan een breed publiek.

Ieder mediakanaal heeft zijn eigen doelgroep

Wilt u vrouwen bereiken? Terdege richt zich regelmatig speciaal op vrouwen. Mannen? Kies voor het RD of voor online. Online vindt u vaak een jonger publiek dan in print. Ook wat betreft levensstijl zit er verschil in de lezers van print en digitale producten van het Erdee Media Groep.

Synergie van mediakanalen

In veel gevallen beslissen meerdere personen in een gezin over de aankoop van nieuwe producten en diensten. Bereik de mannelijke en vrouwelijke beslissers via hun eigen mediumtype. Voor online aankopen is het vertrouwen in de aanbieder erg belangrijk. Gebruik daarom een printcampagne om uw naamsbekendheid en het vertrouwen in uw bedrijf te vergroten.

Wanneer u crossmediaal adverteert, zullen een aantal klanten van EMG uw boodschap meerdere keren zien. Als de campagne goed is afgestemd op de doelgroep en optimaal gebruik maakt van de eigenschappen van de kanalen, dan wordt op verschillende manieren, met verschillende argumenten uw boodschap onder de aandacht gebracht. Hierdoor is 1+1 geen 2, maar 3.

Deze en veel andere redenen zijn aan te voeren om crossmediaal te gaan adverteren. Laat u adviseren door onze media-adviseurs en behaal maximaal rendement op uw campagnes.