Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed
Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep

Wegwijs

Informatie over beurs Wegwijs

Beschrijving

 

Eén keer per anderhalf jaar trekken veel personen uit de gereformeerde gezindte naar de Wegwijsbeurs voor een gezellige dag uit. De ene editie wordt gehouden in de voorjaarsvakantie, de volgende (anderhalf jaar later) in de herfstvakantie. Tot 2013 werd Wegwijs georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf 2014 wordt deze beurs georganiseerd in de Rotterdamse Ahoyhallen. 

Vaste activiteiten zijn ondermeer het muziekprogramma, lezingen, videopresentaties en workshops. Bezoekers waarderen deze activiteiten als een goede aanvulling op het geheel van de beurs.

Tijdens iedere beurseditie staan één of meer grote thema’s centraal. Dat Wegwijs een gezellige én afwisselende beurs is, blijkt ook wel uit de deelnemende standhouders: zeer gevarieerd en van groot tot klein! De Wegwijsformule voldoet voor velen ruimschoots aan de verwachtingen. Al jaren trekt Wegwijs een grote groep (vaste) bezoekers en standhouders.

Wilt u meer weten over de Wegwijsbeurs? Ga naar de website van Wegwijs voor meer informatie. Wilt u meer informatie of standruimte reserveren? Wij staan u graag te woord. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag ook. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (055) 539 04 90.