Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed
Bezoek ook andere websites van de Erdee Media Groep

Naar Buiten

Informatie over beurs Naar Buiten

Beschrijving
 

Naar Buiten is de buitenbeurs voor het hele gezin! In de zomer van 2001 werd Naar Buiten voor het eerst georganiseerd. Naar Buiten vindt plaats op het Barneveldse landgoed De Schaffelaar.

Al vanaf het begin biedt Naar Buiten een goede mix van een buitenbeurs en een educatief en ontspannend dagje uit. De beurs biedt voor het hele gezin volop demonstraties, presentaties, doe-mee-activiteiten en interessante stands. Tal van beursonderdelen laten zien dat het buitenleven centraal staat. Op het grote Activiteitenplein vinden ieder jaar nieuwe demonstraties plaats met paarden, honden, schapen, duiven en andere dieren. Ook een Workshop Paviljoen, een Tuinenroute en een Boerenerf behoren tot de vaste onderdelen van Naar Buiten.

Wilt u meer weten over Naar Buiten? Ga naar de website van Naar Buiten voor meer informatie. Wilt u meer informatie of standruimte reserveren? Wij staan u graag te woord. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag ook. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (055) 539 04 90.