Welkom bij Erdee Media Groep

Dit lijkt uw eerste bezoek aan deze site te zijn. Om u goed te kunnen helpen vragen wij u eenmalig een keuze te maken.

adverteren bedrijfsbreed

Kies een kanaal dat bij uw campagne past

Welk kanaal past bij mijn doel en doelgroep?

Elk product van de Erdee Media Groep kent zijn eigen doelgroep. Geef het doel van de campagne aan en voor welke doelgroep de campagne bestemd is. U ontvangt dan een advies op maat.

Doel van de campagne
Doelgroep

Duur campagneAdvies

Het Reformatorisch Dagblad bereikt op korte termijn het grootste aantal gezinnen. Overweeg ook om Terdege in te zetten.

Advies

Naast het RD als belangrijkste medium, is het advies om ook in Terdege te avderteren. Terdege wordt regelmatig herlezen en doorgegeven, waardoor de advertentie regelmatig opnieuw onder de aandacht komt. Man en vrouw van het gezin wordt op deze manier bereikt. Stem advertentie af op doelgroep.

 

Advies

Naast RD & Terdege ook online inschakelen. Door de uitingen goed op elkaar af te stemmen onstaat er een synergie-effect. Presenteer uw bedrijf op een van de beurzen van Erdee Media Groep.

Advies

Het RD bereikt op korte termijn het meeste mannen. Wanneer de campagneduur toeneemt, wordt RD.nl steeds interesanter. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Naast het RD ook online inschakelen. Versterk uw printcampagne door online uitingen. Een campagne van twee weken of langer op RD.nl levert een interesante uitbreiding van uw bereik onder mannen op. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Naast RD en RD.nl zijn ook de beurzen van EMG ideale podia om uw bedrijf te presenteren aan mannen. Stem uw uitingen op elkaar af en gebruik het RD en RD.nl bezoekers naar uw stand en website te trekken. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Op korte termijn bereikt het RD de meeste senioren, maar Terdege doet er niet veel voor onder. Maak een keuze op basis van het tye senioren of schakel beide in.

Advies

Schakel RD en Terdege in. Afhankelijke van het type ouderen kan online een waardevolle toevoeging zijn.

Advies

Presenteer uw bedrijf, naast uw campagne in het RD en Terdege op de Wegwijsbeurs. Afhankelijk van het type senioren en uw doel kies ook voor online.

Advies

Op korte termijn bereikt het RD de meeste jongeren. Overweeg ook een online campagne en kies voor bannering op pagina's die bezocht worden door jongeren, zoals Puntuit.nl

Advies

Breidt uw campagne in het RD en op RD.nl uit met advertenties in Terdege.

Advies

Kies voor een Campagne in het RD, op RD.nl en in Terdege. Overweeg om u te presenteren op de beurzen van EMG. Veel jongeren gaan zelfstandig of samen met ouders naar de beurzen van EMG.

Advies

Het Reformatorisch Dagblad bereikt op korte termijn het grootste aantal gezinnen. Overweeg ook om RD.nl in te zetten.

Advies

Kie voor een campagne in het RD aangevuld met RD.nl. Kies ook voor Terdege. Acties of aanbiedingen met een lange looptijd kunnen prima in Terdege. Duren uw acties kort, benoem geen specifieke acties maar verwijs voor interesante aanbiedingen naar uw site.

Advies

Naast een campagne in het RD op RD.nl en in Terdege; overweeg om uw producten aan te bieden op de beurzen van EMG. Zeker bij complexe producten biedt persoonlijk contact meerwaarde.

Advies

Op korte termijn bereikt het RD het meeste mannen. Daarnaast is een online campagne op RD.nl Zeker het overwegen waard. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Kies voor een online campagne op RD.nl. Versterk deze door advertenties in het Reformatorisch Dagblad. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Kies naast het RD en RD.nl voor een presentatie van uw producten/bedrijf op een van de beurzen van Erdee Media Groep. Zeker bij complexe producten biedt persoonlijk contact meerwaarde. Afhankelijk van uw product/dienst, overweeg ook Digibron.nl

Advies

Het RD bereikt op korte termijn het meeste Senioren. Overweeg ook Terdege. Terdege bereikt ook Senioren, maar het bereik bouwd zich langzaam op.

Advies

Kies voor een campagne in het RD. Kies ook voor Terdege. Acties of aanbiedingen met een lange looptijd kunnen prima in Terdege. Duren uw acties kort, benoem geen specifieke acties maar verwijs voor interesante aanbiedingen naar uw site. Vermeld uw contactgegevens.

Advies

Kies voor een campagne in het RD. Kies ook voor Terdege. Acties of aanbiedingen met een lange looptijd kunnen prima in Terdege. Duren uw acties kort, benoem geen specifieke acties maar verwijs voor interesante aanbiedingen naar uw site. Vermeld uw contactgegevens. Afhankelijk van het type senioren; presenteer uw bedrijf/producten op Wegwijs.

Advies

Op korte termijn bereikt het RD de meeste jongeren. Overweeg ook een online campagne en kies voor bannering op pagina's die bezocht worden door jongeren, zoals Puntuit.nl

Advies

Op korte termijn bereikt het RD de meeste jongeren. Kies voor een online campagne op pagina's die bezocht worden door jongeren, zoals Puntuit.nl. Kies ook voor Terdege. Acties of aanbiedingen met een lange looptijd kunnen prima in Terdege. Duren uw acties kort, benoem geen specifieke acties maar verwijs voor interesante aanbiedingen naar uw site.

Advies

Op korte termijn bereikt het RD de meeste jongeren. Kies voor een online campagne op pagina's die bezocht worden door jongeren, zoals Puntuit.nl. Kies ook voor Terdege. Acties of aanbiedingen met een lange looptijd kunnen prima in Terdege. Korte acties? Benoem geen specifieke acties maar verwijs voor interesante aanbiedingen naar uw site. Presenteer u op de beurzen van EMG.

Advies

Plaats een personeelsadvertentie in het Reformatorisch Dagblad en plaats deze door naar de vacaturesite van het RD. Plaats ook een banner op RD.nl Overweeg om ook een schakeltje/rubrieksavertentie te plaatsen.

Reformatorisch Dagblad RD & TerdegeAdverteren in krant en magazine

Plaats uw advertentie in het Reformatorisch Dagblad of in familieblad Terdege. Ga voor resultaat!

Adverteren op sites van EMG

Erdee Media Groep heeft diverse websites om uw doelgroep te bereiken. Klik hieronder voor meer info

 Bekijk de mogelijkhedenBekijk hier de mogelijkheden

Uw doelgroep op de fair ontmoeten

De Terdege Zomerfair is de uitgelezen kans om uw doelgroep te ontmoeten en met hen te spreken

 

Terdege Zomerfair

Combineer het beste

Ga voor optimaal bereik. Kies de juiste mediamix en maak gebruik van de sterke eigenschappen van de verschillende kanalen.


Crossmediaal adverteren